Renovatie

Heeft u een lekkage of andere dakproblemen? De Gelderse Dakwerken biedt diensten aan professionele dakrenovatie en volledig onderhoud van uw bedrijfspand, stal of gebouw. Wij renoveren, repareren en onderhouden alle typen daken; platte daken, bitumen daken en pannendaken. Ook werken wij met schoorstenen, dakvensters, dakgoten, isolatie en boeiboorden.

De Gelderse Dakwerken realiseert projecten aan daken van woningen en kantoorpanden. Niet alleen relatief kleine maar ook de grotere en meer gecompliceerde renovaties verzorgen wij naar volledige tevredenheid. Renovaties zijn er in verschillende gradaties; van het renoveren van daken, dakgoten hemelwaterafvoeren tot isolaties van het complete dak. Bij elke renovatie zorgt De Gelderse Dakwerken ervoor dat de woning of het pand voldoet aan alle moderne eisen en woonwensen. Bij groot en kleinschalige renovatieprojecten houden wij rekening met de wettelijke eisen zoals vastgelegd in het Bouwbesluit. Onze uitdaging vinden wij in het oplossen van problemen en het vinden van creatieve oplossingen om bestaande structuren en kenmerken van een pand of woning zo goed mogelijk te handhaven met als einddoel een prachtig resultaat.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op 040-2114427 voor meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie of maak direct een afspraak met de Gelderse Dakwerken; dé specialist in onderhoud, renovatie en nieuwbouw dakwerken in regio Eindhoven.